Muziek voor je bruiloft, live dancemuziek voor een festival, lekkere dansmuziek voor een bedrijfsfeest, covers, een Tina Turner show, Lady Gaga show of Elvis! Voor ieder feest de juiste live muziek


Bij een optreden van met Meggy Mae komt er van alles voorbij. Je kunt het zo gek niet bedenken of we spelen het wel, dus dansen en meezingen is onvermijdelijk! We spelen heel verschillende stijlen, dus er is voor ieder wat wils. Marieke en Rosanne hebben ieder hun eigen specialiteit en laten graag horen wat ze kunnen. Afhankelijk van het evenement of feest bepalen we samen met de opdrachtgever welke stijlen het beste bij het evenement of feest passen.

Naast het spelen van verschillende soorten muziek, houden we ook van verkleedfeestjes. Sta dus niet raar te kijken als Lady Gaga ineens ten tonele verschijnt........De mix van deze stijlen en acts en zorgt voor een aangename afwisseling en maakt elk feest tot een onvergetelijke gebeurtenis.


Klik aan de linkerkant op de links, om te zien welke nummers we zoal spelen. De lijsten zijn natuurlijk continu aan verbetering onderhevig. Mocht je favoriete nummer er niet tussen staan, laat het ons dan weten: wij zorgen dan dat dit nummer niet ontbreekt op jouw feest!
 

Op bedrijfsfeesten en recepties spelen wij ook rustige sfeermuziek, waaronder diverse jazz- en popstandards en instrumentale nummers.